Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Een klacht indienen

Mocht je een klacht willen indienen, dan kun je daarover meer informatie vinden in het klachtenreglement. Klik hier om het klachtenreglement te downloaden.

Klik hier om het invulformulier voor WVGGZ en WKKGZ klachten te downloaden.

Klik hier om het toestemmingsformulier voor gemachtigden voor WVGGZ en WKKGZ klachten te downloaden.

Klik hier om het formulier voor het intrekken van een klacht voor WVGGZ en WKKGZ klachten te downloaden.

Als uw klacht gaat over een onderwerp opgenomen in artikel 16 van het klachtenreglement of over een beslissing vrijheidsbeperkende maatregel, dan kunt u dit formulier per e-mail verzenden naar cvt.rb-midden-nederland@rechtspraak.nl.

Of per post naar:
Klachtencommissie
Postbus 16005
3500 DA Utrecht.

Als uw klacht gaat over een ander onderwerp, dan kunt u dit formulier per e-mail verzenden naar klachtenfunctionaris@dfzs.nl.

Of per post naar:
De Forensische Zorgspecialisten
T.a.v. Klachtenfunctionaris
Postbusnummer 174
3500 AD Utrecht

Familievertrouwenspersoon

Als familie, vriend of andere naaste van iemand die opgenomen is bij ons in de Van der Hoeven Kliniek, kan het zijn dat je vragen hebt. Daarmee kun je in principe terecht bij de netwerkbegeleiders die aan de afdelingen in de klinieken verbonden zijn. Voor het netwerk van patiënten die bij ons zijn opgenomen met een zorgmachtiging of crisismaatregel conform de Wet verplichte GGZ, is er ook de familievertrouwenspersoon.

De familievertrouwenspersoon kan je helpen met het bieden van informatie, advies, ondersteuning, bemiddeling en/of bijstand bij een klachtenprocedure.

Contactgegevens familievertrouwenspersoon Peter Brakel: 

E: p.brakel@familievertrouwenspersonen.nl ​
T: 06 - 2532 26 05

Flyer familievertrouwenspersoon