Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht
Theater Buiten de Muren zoekt enthousiaste theaterliefhebbers

09 feb 23

Theater Buiten de Muren zoekt enthousiaste theaterliefhebbers

Graag maken wij bekend dat platform Theater Buiten de Muren, onderdeel van de Van der Hoeven Kliniek, sinds januari 2023 weer gestart is met een nieuw project: TBS on Tour 2.0. Hierbij wordt net als afgelopen jaar in een professionele omgeving een voorstelling ontwikkeld waarbij theaterliefhebbers kunnen meedoen. Aan dit unieke project nemen zowel patiënten die ver in de behandeling zijn en meedoen in het kader van resocialisatie, medewerkers van de Van der Hoeven Kliniek en theaterliefhebbers van “buiten” deel. 

Informatieavond
Uiteraard is het goed om vooraf te weten of dit project bij je past en wat de wederzijdse verwachtingen zijn. Daarom organiseren wij op dinsdagavond 21 februari een informatieavond. Je ontvangt een uitnodiging voor de informatieavond wanneer je vooraf (vóór 17 februari) je via de mail aanmeldt via: theaterbuitendemuren@dfzs.nl. We zijn benieuwd naar je naam, leeftijd en wat informatie over jezelf.

Onderwerpen
Wij willen met onze projecten verschillende maatschappelijke thematieken bespreekbaar maken en de kloof tussen gesloten instellingen en de buitenwereld verkleinen of bespreken.

We zoeken voor onze komende project mensen die affiniteit hebben met de zorg, of wellicht in de toekomst hierin willen werken of hiervoor studeren. We zoeken naar een gemixte groep en hebben vooraf een kennismakingsgesprek.

Ken je iemand die je geschikt lijkt hiervoor? Deel dan vooral onze poster.

Bij vragen over deelname, neem gerust contact op via het eerder genoemde e-mailadres.

Hartelijke groet,
Petra van den Brand en Eva Luining 

Theater Buiten de Muren 


Foto: Ruud Voest