Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht
Theater Buiten de Muren presenteert TBS on TOUR 2.0 'Mens en Kosmos ontrafeld’ (wel groot thema voor zo’n amateurvoorstelling)
  theater
  tbs
  tour
  patienten
  ggz
  forensisch
  ditistbs

16 nov 23

Theater Buiten de Muren presenteert TBS on TOUR 2.0 'Mens en Kosmos ontrafeld’ (wel groot thema voor zo’n amateurvoorstelling)

Deze voorstelling belicht de prachtige diversiteit van menselijke ervaringen, van de kleinste alledaagse momenten tot de diepste verlangens en de meest verborgen geheimen.

TBS on TOUR 2.0 Het platform Theater Buiten de Muren, onderdeel van de Van der Hoeven Kliniek, is in januari 2023 gestart met een nieuw project: TBS on Tour 2.0. Hierbij is in een professionele omgeving de voorstelling ‘Mens en Kosmos ontrafeld’ ontwikkeld waarbij theaterliefhebbers kunnen meedoen. Aan dit unieke project nemen zowel tbs-patiënten die ver in de behandeling zijn en meedoen in het kader van resocialisatie, medewerkers van de Van der Hoeven Kliniek en theaterliefhebbers van ‘buiten’ deel.

Nieuwe voorstelling ’Mens en Kosmos ontrafeld’ (wel groot thema voor zo’n amateurvoorstelling) is een meeslepende reis door de menselijke ziel, waarbij tbs’ers en omwonende Utrechtenaren de hoofdrolspelers zijn van hun eigen verhalen. Net zoals we in de kosmos op ontdekkingsreis gaan naar sterren, planeten en zwarte gaten, maken mensen ook een reis door het leven, op zoek naar betekenis en begrip. Beiden roepen vragen op over ons bestaan en onze plaats in het universum.

Première in De Paardenkathedraal
TBS on Tour 2.0 met de voorstelling “Mens en Kosmos ontrafeld’’ (wel groot thema voor zo’n amateurvoorstelling) beleeft haar première op 19 december in De Paardenkathedraal in Utrecht. De ticketverkoop verloopt via De Paardenkathedraal.

Interesse in de voorstelling in jouw theater?
Neem dan contact met ons op via Theater Buiten de Muren.

Petra van den Brand en Eva Luining
theaterbuitendemuren@dfzs.nl
Mobiel: 06-25 06 13 15 / 06-46 86 34 85